rendezvény

Kőrösy-kávéház

Kőrösy kávéház 2018.

Széleskörű érdeklődés övezte a 2018. november 27-én megtartott Kőrösy-kávéház rendezvényét. Gratulálunk a helyezetteknek:

Szakmák éjszakája a Kőrösyben is

xxx-szakmakejszakaja-2017.jpg

Április 21-én újra Szakmák éjszakája a Kőrösyben is! Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!

Számtalan olyan programmal várjuk az általános iskolásokat, ifjú felnőtteket és a szülőket, amelyeken keresztül megismerhetik a közgazdasági szakmát, kipróbálhatják milyen vállalkozónak, kereskedőnek, közgazdásznak lenni.

Gyertek el, várunk 18-tól 22 óráig a Stefánia végén! Bővebben: http://www.korosy.hu/szakmakejszakaja2017

Szakmák éjszakája 2017

2017. április 21-én ismét Szakmák éjszakája a Kőrösyben is!

Kőrösy Szalagavató Bál 2017

Szalagavató bál 2

A Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Szakgimnáziuma szülői közössége, nevelőtestülete és diákközössége 2017. február 4-én, szombaton 18 órai kezdettel rendezi meg a végzős évfolyam tiszteletére a szalagavató ünnepséget és az azt követő zenés-táncos rendezvényt.

Európai Szakképzési Hét a Kőrösyben

20161201_szakkepzesihet.jpg

Iskolánk is bekapcsolódik a szakképzés európai hetének programsorozatába a Szegedi Szakképzési Centrum tagintézményeként. A Kőrösyben négy programot hirdetünk, amelyre szeretettel várjuk vendégeinket. Programkínálatunkat megtekinthetik a csatolt tájékoztatóban.

Bővebb információ a programsorozatról:

Kőrösys sikerek - sikeres kőrösysek: tea- és kávédélután volt diákjainkkal

20160415_szakmakejszakaja2.jpg

A Kőrösy 130 éve alatt nagyon sok kiváló gazdasági szakembert adott Szegednek, Magyarországnak és a közgazdasági világnak.

Szalagavató bál

2016. feb. 06. 18:00

Helye: Deák Ferenc Gimnázium

Belépés meghívóval, az alkalomhoz illő, ünnepi öltözetben

Pénzügyi nap a Kőrösy napon

20151127_korosynap_01

Iskolánk 130. évfordulója alkalmából úgy gondoltuk, hogy a hagyományos november végi Kőrösy napot tematikussá tesszük, és Pénzügyi napot tartunk.

A program során két partnert is sikerült megnyernünk, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karát és az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesületet. Mindkét partnerünknek ezúttal is kifejezzük hálánkat, és bízunk benne, hogy a későbbiekben is fogunk még hasonló programokat lebonyolítani.

Kőrösy Szalagavató bál 2015

Szalagavató bál 2

A Szegedi Kőrösy József Gazdasági Szakképző Iskola szülői munkaközössége, nevelőtestülete és diákközössége 2015. január 31-én rendezi meg a végzős évfolyam tiszteletére a szalagavató ünnepséget és az azt követő zenés-táncos rendezvényt.
Tisztelettel kérjük a szalagavató bál résztvevőit, hogy a biztonsági előírásokat a csatolt dokumentumban leírtaknak megfelelően tartsák be. Dohányozni az egész épület területén tilos.
A várható időjárásról itt tájékozódhatnak.