Képzéseink 2020/2021-es tanévtől

versenyeredmény

Versmondó siker

dugonics_tarsasag.jpg

A Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozata Művészeti Fesztiváljának díjkiosztó gálaestjén Simon Milán 11.C-s tanuló versmondás kategóriában 2. helyezett lett.

Gratulálunk a lassan profi előadó művésszé váló diákunknak!

Határtalanul - Nagyvárad 2016

A Határtalanul pályázat keretében iskolánk 40 fős diákserege 4 tanár kíséretével Nagyváradon tölthetett három kellemes napot 2016. február 16-ától 18-áig.
A pályázat szakmai találkozóra és tapasztalatszerzésre adott lehetőséget, hiszen a helyi Szent László líceum közgazdasági képzésébe nyerhettünk betekintést, valamint egy nemzetközi tanirodai kiállításon is részt vett a 10. C csapata (Baka Richárd, Faragó Tamás, Szécsi Richárd és Varga Zoltán) Szalma Anita tanárnő koordinálásával, akik a legjobb stand kategóriában az előkelő 2. helyen végeztek.

Ezüstérem pénzügyből

Iskolánk négyfős csapata második helyezést ért el a PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Verseny regionális döntőjében.

Különösen értékes ez a helyezés, mert a verseny történetében először szerepeltünk ilyen magas szinten.

Gratulálunk a tanulóknak (Jakus Dóra, Mravik Fanni, Szabó Molli, Csanádi Balázs) és felkészítő tanáraiknak (Szalma Anita, Vinkóné Gombos Judit, dr. Galbácsné Szabó Gabriella, Halász Ervin, Bereczné Juracsek Marianna)!

A Kőrösy csapata a legjobb pénzügyben

Hatodik alkalommal rendezték meg idén a PénzSztár Hazai és Határon Túli Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyét.

A négyfős csapatok közül az első helyezést iskolánk Flöha nevű csapata érte el, ezzel továbbjutva a regionális döntőbe.

A csapattagok: Jakus Dóra, Mravik Fanni, Szabó Molli, Csanádi Balázs 11.A osztályos tanulók.
A felkészítő tanárok: Szalma Anita, Vinkóné Gombos Judit, dr. Galbácsné Szabó Gabriella, Halász Ervin, Bereczné Juracsek Marianna.

Kiváló eredmények a Nemzetközi Kenguru Matematikaversenyen

korosy-pipa-ikon_0.thumbnail.png

A Nemzetközi Kenguru Matematikaversenyen iskolánk tanulói ismét nagyszerű eredményeket értek el.

Grácin Mirkó 10.D osztályos tanuló országos 4. helyezett lett, felkészítő tanára Szkalisity András.

Papp Gábor 12.C osztályos tanuló országos 4. helyezett lett, felkészítő tanára Karchesz Éva.

Gratulálunk!

Sikerek a Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozata Művészeti Fesztiválon

Vecsernyés Dzsenifer és Simon Milán

A Dugonics Társaság Ifjúsági Tagozata Művészeti Fesztivál díjkiosztó gálaműsorán Vecsernyés Dzsenifer szólóének, Simon Milán (felkészítő tanára: Kazár Ádám) versmondás kategóriában 3. helyezett lett. Szívből gratulálunk!!!
A képről hiányzik, de óriási sikert aratott Szécsi Attila, aki néptánc kategóriában 1. helyezést ért el a mórahalmi tánccsoport tagjaként. Büszkék vagyunk mindhárom tanítványunkra!!!

Siker az Elolvas-lak vetélkedőn

xxx-korosy-pipa

A Szegedi SZC Vasvári Pál Gazdasági és Informatikai Szakgimnáziuma által szervezett Elolvas-Lak vetélkedőn a 10.B osztály két csapata is részt vett.

Első helyezett lett a Pócsik Barbara, Kertész Kitti, Ábrahám Levente alkotta csapat, míg második helyet ért el Ördög Alexandra, Makra Maja és Szűcs Lili.

Felkészítő tanáruk dr. Kovácsné Gémes Erika.

Gratulálunk a versenyzőknek!

Nemzetközi eredmény

A Berlinben tartott Gépíró Világbajnokságon Jónás Gábor 23. lett.

Felkészítő tanára: Krizbai Imréné.

Gratulálunk!

Az év zenei diákrádiósa: Bürgés Dávid

burges.jpg

Iskolánk sokadik alkalommal is sikeresen képviseltette magát a diákújságíró egyesület (DUE) országos versenyén. Idén Bürgés Dávid (11.C) vehette át az országos verseny első helyezettjének járó, az év diákrádiósa elismerést. 15 perces műsora a szakmai zsűri értékelése szerint arról árulkodik, hogy készítője az első perctől az utolsóig együtt él hallgatóival. Gratulálunk!