Képzéseink 2020/2021-es tanévtől

Kalamáris

Kalamáris - TÁMOP-3.2.4.A-11/1 zárórendezvény

xxx-uszt-logo-nagy

Megtartottuk pályázati záró rendezvényünket, amellyel ünnepélyesen befejeztük az elmúlt egy év olvasási kultúrát fejlesztő programjait. A nyertes TÁMOP projekt több mint 60 programunk megvalósításához biztosított lehetőséget. Vetélkedők, szakkörök, játékos versenyek és kirándulások tették szerethetővé az iskolai mindennapokat.

Olvass és gazdagodj!

2012 Olga vetélkedő 01

Olvass és gazdagodj! közgazdasági vetélkedősorozatunk véget ért.

2012. december 18-án délután rendeztük meg – három internetes fordulót követően – a vetélkedő döntőjét az iskola könyvtárában. Az induló 10 csapat közül végül 7 mérette meg magát. Játékos, kreatív, gondolkodtató feladatokat kellett megoldaniuk. A délután kellemes, vidám hangulatban telt. A győztesek vásárlási utalványokat nyertek, de a vetélkedőről a többi helyezett sem ment haza üres kézzel.

Olvass másképp pályázati felhívás

Olvass másképp - pályázati felhívás

Most kedvenc könyved elolvasásával és némi kreativitással értékes nyereményeket nyerhetsz, sőt alkotásod publikálásra illetve kiállításra kerülhet. Ha szeretsz olvasni, a részletek felől kérdezd az angol tanárodat, részvételi szándékodat pedig jelezd a timi.titi@gmail.com e-mail címen! Pályázni egyénileg, vagy párban is lehet.
Jó olvasást!