pénzügyi oktatás

PÉNZ7 a Kőrösyben

Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkár tartott órát az 5/13. PSZ1 osztályban a hitelek észszerű felhasználásáról 2018. március 9-én.

A Délmagyarországban megjelent cikket itt olvashatja.

PÉNZ7 a Kőrösyben

penz7

„Hitelekről okosan”

Közös órát tart az iskolában Balogh László pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkár Kohajda-Kávai Katarzyna tanárnővel az 5/13. PSZ1 osztályban a hitelek észszerű felhasználásáról 2018. március 9-én.

Pénzügyi nap a Kőrösy napon

20151127_korosynap_01

Iskolánk 130. évfordulója alkalmából úgy gondoltuk, hogy a hagyományos november végi Kőrösy napot tematikussá tesszük, és Pénzügyi napot tartunk.

A program során két partnert is sikerült megnyernünk, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karát és az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesületet. Mindkét partnerünknek ezúttal is kifejezzük hálánkat, és bízunk benne, hogy a későbbiekben is fogunk még hasonló programokat lebonyolítani.

Pénzügyi táborokban a kőrösysek

2012 Econventio tábor - Balatonlelle

Iskolánk tanulói a nyáron két pénzügyi-gazdasági táborban is részt vehettek. Az egyik az Econventio Egyesület Balaton-parti tábora volt, a másik a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara által szervezett EcoCamp volt. A táborokról tanulóink élménybeszámolót készítettek, amelyek lent olvashatóak.

Oklevéllel ismerték el a Kőrösy társadalmi felelősségvállalását

Econventio oklevél átvétele (2012.10.16.)

A pénzügyi ismeretek közérthetővé tételében nagy szerepet vállal az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület. Iskolánk október 16-án elismerő oklevelet vehetett át az egyesülettől kiemelkedő támogató munkája elismeréseként.

Az oklevelet Pintérné Kordás Erzsébet, iskolánk kapcsolattartója nevében Tráserné Horváth Annamária tagintézmény-igazgató vette át.