Képzéseink 2020/2021-es tanévtől

Taniroda

Taniroda

1996 januárjában, az országban az elsők között avattuk fel a minden igényt kielégítő, korszerű tanirodát, amely megfelelő módon illeszkedik az iskolában oktatott szakmai tárgyak gyakorlatias elsajátításához. Azóta természetesen folyamatosan fejlesztjük technikai felszereltségét, korszerű számítógépek, projektor, irodai berendezések szolgálják a szakmai gyakorlati képzést.


A légkondicionált helyiségben az irodai munkához tartozó minden berendezés megtalálható(fénymásoló, iratmegsemmisítő, lamináló, hőkötő, spirálozó, bankjegyvizsgáló, bankjegyszámláló, érmeszámláló, papírvágó), melyen a diákok életszerű szimulációs feladatokat oldhatnak meg a gazdaság és a kereskedelem számtalan útvesztőiben. A munkát egyrészt önállóan, másrészt speciálisan felkészült szaktanárok irányításával végzik.

Tanórán kívül egyéni ötletek megvalósítására is nyílik lehetősége minden diáknak.

Diákjaink az évente megrendezésre kerülő Országos Tanirodai Kiállításon mindig bemutatkoznak "virtuális" termékeikkel, szolgáltatásaikkal. Szakmai tudásukat emellett rendszeresen összemérhetik a tanirodai gyakorlatok OSZTV-n.

Kollégáink 2002-2003-ban elkészítették a tanirodai gyakorlatok foglalkozás elektronikus tananyagának gyakorlat-orinentált részét. A tananyag ingyenesen elérhető a http://etananyag.korosy.hu/ címen.