Képzéseink 2020/2021-es tanévtől

Pénzügyi-számviteli ügyintéző (1 vagy 2 éves)

Közgazdasági érettségivel rendelkezőknek ajánljuk az 1 éves Pénzügyi-számviteli ügyintéző (OKJ 54 344 01) nappali tagozatos képzésünket.

Ezt a képzési formát azoknak ajánljuk, akik közgazdasági érettségivel rendelkeznek, és érdeklődnek a gazdasági tudományok iránt. A képzés sikeres elvégzése esetén a tanuló egy piacképes szakmát szerez, amellyel pályakezdőként is jó elhelyezkedési esélyei vannak akár a közszférában, akár a versenyszférában.

A későbbiekben a tanulmányok ingyenes képzés keretében vállalkozási mérlegképes könyvelő képzéssel folytathatók intézményünkben.

A képzés sikeres elvégzése esetén az SZTE-GTK bármely szakán 32 többletpont-beszámítási lehetőség van. (Bővebb tájékoztatás a felvi.hu-n.)

Az oktatási napok: heti 5 nap, 8.00-15.30 között

Képzési idő: 1 év

Felvehető tanulók száma: 32 fő

Főbb tantárgyak: számvitel, könyvelés számítógépen, vállalkozásfinanszírozás, adózás, elektronikus adózás, projektfinanszírozás.

Érettségivel rendelkezőknek ajánljuk a 2 éves Pénzügyi-számviteli ügyintéző (OKJ 54 344 01) nappali tagozatos képzésünket.

Ezt a képzési formát azoknak ajánljuk, akik érettségivel rendelkeznek, és érdeklődnek a gazdasági tudományok iránt. A képzés sikeres elvégzése esetén a tanuló egy piacképes szakmát szerez, amellyel pályakezdőként is jó elhelyezkedési esélyei vannak akár a közszférában, akár a versenyszférában. A későbbiekben a tanulmányok ingyenes képzés keretében vállalkozási mérlegképes könyvelő képzéssel folytathatók intézményünkben.

A képzés sikeres elvégzése esetén az SZTE-GTK bármely szakán 32 többletpont-beszámítási lehetőség van. (Bővebb tájékoztatás a felvi.hu-n.) Ha az első tanítási év sikeres teljesítése után a tanuló mégsem ezt a szakmát akarja megszerezni, lehetősége van iskolánkban átjelentkezni a Vám-, jövedéki- és termékdíj ügyintéző képzésünkre. (lásd itt)

Az oktatási napok: heti 5 nap, 8.00-15.30 között

Képzési idő: 2 év

Felvehető tanulók száma: 32 fő

Főbb tantárgyak: pénzügyi alapismeretek és gyakorlat, vállalkozásfinanszírozás, számvitel, könyvelés számítógépen, adózás, elektronikus adózás, projektfinanszírozás