Képzéseink 2020/2021-es tanévtől

Pénzügyi-számviteli ügyintéző (1 vagy 2 éves)

Közgazdasági érettségivel rendelkezőknek ajánljuk az 1 éves Pénzügyi-számviteli ügyintéző (OKJ 54 344 01) nappali tagozatos képzésünket.

Ezt a képzési formát azoknak ajánljuk, akik közgazdasági érettségivel rendelkeznek, és érdeklődnek a gazdasági tudományok iránt. A képzés sikeres elvégzése esetén a tanuló egy piacképes szakmát szerez, amellyel pályakezdőként is jó elhelyezkedési esélyei vannak akár a közszférában, akár a versenyszférában.

A későbbiekben a tanulmányok ingyenes képzés keretében vállalkozási mérlegképes könyvelő képzéssel folytathatók intézményünkben.

A képzés sikeres elvégzése esetén az SZTE-GTK bármely szakán 32 többletpont-beszámítási lehetőség van. (Bővebb tájékoztatás a felvi.hu-n.)

Az oktatási napok: heti 5 nap, 8.00-15.30 között

Képzési idő: 1 év

Felvehető tanulók száma: 32 fő

Főbb tantárgyak: gazdasági és jogi alapismeretek, vállalkozások működtetésének alapismeretei, digitális alkalmazások, pénzügy, adózás, számvitel.

Érettségivel rendelkezőknek ajánljuk a 2 éves Pénzügyi-számviteli ügyintéző (SZJ 5 0411 09 01) szakmát

Ezt a képzési formát azoknak ajánljuk érdeklődnek a gazdasági tudományok iránt. A képzés sikeres elvégzése esetén a tanuló egy piacképes szakmát szerez, amellyel pályakezdőként is jó elhelyezkedési esélyei vannak akár a közszférában, akár a versenyszférában. A későbbiekben a tanulmányok ingyenes képzés keretében Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzéssel folytathatók intézményünkben.

A képzés sikeres elvégzése esetén az SZTE-GTK bármely szakán 32 többletpont-beszámítási lehetőség van. (Bővebb tájékoztatás a felvi.hu-n.)

Iskolai, szakmai előképzettség: Érettségi bizonyítvány

Felnőttek szakmai oktatása:

képzési idő: 2 év

képzés munkarendje:

  • nappali munkarend (tanulói jogviszony): heti 5 nap oktatás (8.00 órától 14.35 óráig)
  • munka mellett végezhető munkarend (felnőttképzési jogviszony): heti 3 nap oktatás (15.00 órától 21.10 óráig)

Főbb tantárgyak: Munkavállalói ismeretek, Gazdasági és jogi alapismeretek, Vállalkozások működtetésének alapismeretei, Kommunikáció, Gépírás, Pénzügy, Adózás, Elektronikus bevallás, Számvitel, Számítógépes könyvelés


A jelentkezés 1 éves Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésre ezen a linken tölthető ki.

A jelentkezés 2 éves Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésre ezen a linken tölthető ki.