Képzéseink 2020/2021-es tanévtől

Pénziránytű Bázisiskola

Pénziránytű foglalkozások
általános- és középiskolás diákok számára!


Iskolánkban négyféle pénzügyi diákfoglalkozásra jelentkezhetnek általános- és középiskolás csoportok. A 90 perces foglalkozásokat korosztályonként kétféle témában tartjuk az erre a célra kialakított „Pénzügyi Tudás Otthona” tanteremben péntekenként, két választható idősávban.


Jelentkezés ITT!
 

Kérjük, adja meg iskolája nevét, valamint a kapcsolattartó személy nevét, telefonos és email elérhetőségét! Válassza ki a korcsoportot, a várható tanulólétszámot, a foglalkozás témáját, a dátumot és az időpontot!

Köszönjük a jelentkezést!

Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Érdeklődni a foglalkozások iránt a pénziránytű@korosy.hu email-címen lehet.


Diákfoglalkozások

 Pénziránytű Bázisiskola Program fő célja, hogy a pénzügyi nevelés modern eszköztárát minél több diák számára elérhetővé tegye. A Pénziránytű Alapítványtól hat intézmény nyerte el a Pénziránytű Bázisiskola címet. Ezekben az iskolákban Pénzügyi Tudás Otthona tantermek kerültek kialakításra, melyekben interaktív foglalkozások várják a pénzügyi tervezés és korszerű pénzkezelés iránt érdeklődő diákcsoportokat. A mindennapi pénzügyek élményalapú oktatásához a Bázisiskola Program a következő évekre is folyamatos támogatást biztosít az intézményeknek.