Képzéseink 2020/2021-es tanévtől

Őszi érettségi vizsgák

Őszi érettségi vizsgák

2021. október 15-november 26.

Az érettségi vizsgákra szeptember 1-jén az osztályfőnökök felmérik a jelentkezési igényeket.

Előrehozott érettségi vizsgára idegen nyelvből és informatikából lehet jelentkezni. A vizsga megkezdésének feltétele a tantárgyi követelmények osztályozó vizsgán történő teljesítése. Legkorábban a középiskolai tanulmányok befejezése előtt tehető. Informatika tantárgyból az informatika tantárgyat már tanterv szerint nem tanulók jelentkezhetnek.

Angol és német nyelvekből osztályozó vizsgát szeptember 29-30-án szervezünk, amelyre majd az iskolában jelentkezni kell.

Az érettségi jelentkezéshez szükség van egy jelentkezési lapra (osztályfőnöktől beszerezhető, illetve innen letölthető), tanulói jogviszony igazolásra, illetve egy nyilatkozatra a jogszerű vizsgajelentkezésről (ezt a két dokumentumot az iskola titkárságán állítjuk ki). Vinni kell továbbá a személyi okmányokat (személyi igazolvány, lakcímkártya).

Az érettségi vizsga az őszi vizsgaidőszakban Szegeden a Krúdy és a Móravárosi Szakképző Iskolákban kerül megszervezésre.

Amennyiben ismétlő/szintemelő/rendes vizsgára jelentkezik valaki, a már megszerzett érettségi eredményét is vinnie kell (törzslapkivonat/érettségi bizonyítvány).

Jelentkezési határidő: 2021.szeptember 6.

Egyéb tudnivalók az alábbi linken találhatók:

https://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/2021oszi_vizsgaidoszak

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/erettsegi/erettsegi_2021...

A jelentkezési lap a csatolmányból letölthető.

Kérdéseiket e-mailben az info.korosy@korosy.hu illetve a pagi@korosy.hu küldjék.

CsatolmányMéret
jelentkezési lap 329.08 kB