Képzéseink 2020/2021-es tanévtől

Határtalanul - Nagyvárad 2016

A Határtalanul pályázat keretében iskolánk 40 fős diákserege 4 tanár kíséretével Nagyváradon tölthetett három kellemes napot 2016. február 16-ától 18-áig.
A pályázat szakmai találkozóra és tapasztalatszerzésre adott lehetőséget, hiszen a helyi Szent László líceum közgazdasági képzésébe nyerhettünk betekintést, valamint egy nemzetközi tanirodai kiállításon is részt vett a 10. C csapata (Baka Richárd, Faragó Tamás, Szécsi Richárd és Varga Zoltán) Szalma Anita tanárnő koordinálásával, akik a legjobb stand kategóriában az előkelő 2. helyen végeztek.
A szakmai program mellett természetesen városnézésre és kirándulásra is jutott idő, így lehetőségünk volt megismerkedni Nagyvárad városképi jelentőségű épületeivel és köztereivel, a város és a Partium – elérhető közelségben lévő – történelmi nevezetességeivel.
Márciusban a Kőrösy látja vendégül a nagyváradi iskola tanulócsoportját, hiszen a Határtalanul pályázat cserepartneri kapcsolatot biztosít az iskolák számára. Reméljük, a váradi gyerekeknek és kísérőiknek hasonlóan emlékezetes lesz a szegedi látogatás, mint amilyen nekünk volt náluk!
 

Részlet SZEGED TV 360° - Ifjúsági magazinműsor - 2016. májusi adásából.