SNW elektronikus ellenőrző

E-naplóIskolánk a 2. félévtől újabb e-napló, az SNW Napló használatát kezdte meg.

Az elektronikus ellenőrzőkönyv alapvetően a hagyományos iskolai ellenőrzőkönyv elektronikus változatát valósítja meg. A program az iskolai osztálynapló WEB alapú információs modulja, amely alkalmas az elektronikus naplóban tárolt adatok publikálására, a tanulók és szüleik azonnali, on-line tájékoztatására. Az elektronikus ellenőrzőkönyvet egy böngészőprogram segítségével otthonról vagy a szülő munkahelyéről is el lehet érni. A tanulók és a szülők azonos felhasználói névvel de két különböző jelszó segítségével léphetnek be a rendszerbe. Az elektronikus ellenőrzőkönyv célja tehát, hogy a tanuló és szülője számára megfelelő tájékoztató felületet nyújtson a tanuló tanulmányi eredményeivel, jelenléteivel és iskolai értékelésével kapcsolatban.

Az SNW Napló elektronikus ellenőrzőjének elérése:

Belépés az elektronikus ellenőrzőbe:

A weboldal bal felső sarkában találjuk a Bejelentkezés gombot. Az ellenőrzőkönyvbe a szülők, tanulók egy felhasználónév és egy jelszó megadása után léphetnek be. A szülő és a tanuló ugyanazt a felhasználói nevet használja, de különböző kezdeti jelszót kapnak az osztályfőnöktől. A felhasználónév minden esetben a tanuló által az iskolai számítógépeken már korábban is használt iskolai hálózati azonosító. Az első belépés után a jelszót meg kell változtatni külön a tanulóknak és külön a szülőknek is. Így biztosítja a rendszer, hogy egymástól függetlenül a tanuló és a szülői is elérje a felületet.

Amennyiben biztosan jól adták meg az adatokat, de a weboldal mégsem engedi a bejelentkezést, kérem, hogy írjanak e-mailt az info@korosy.hu címre, megadva a tanuló nevét, osztályát.